Sabtu, 16 Januari 2016

TESTMONI PENGGUNA VIVIX, SAKIT SENDI BERKURANG, MASALAH MATA BERPASIR HILANG, JERAGAT PUDAR!

Usia bukanlah penghalang untuk kita kekal aktif sama seperti zaman remaja dahulu. pengambilan suplement yang bagus, dari usia muda, seperti vivix, vitamin c, omega guard, collagen powder dan supelement lain lagi, memang membantu melambatkan penuaan dan mengelak dari timbulnya penyakit-penyakit yang tidak diingini, sewaktu umur meningkat naik.

seperti apa yang diungkapkan oleh makcik sabariah ini sendiri

 ingin mencuba Suplement shaklee yang diakui halal, selamat dan berkesan. Boleh hubunggi saya untuk mendapatkan info lebih lanjut. 
Kome

pakar shaklee anda Anies 017-7061908
FB Aynies anies
IG Aynies
Email ayniesanies@gmail.com
blog aynieshappymom.blogspot.com
jom baca kisah penuh testimoni yang pasti membuatkan anda membuka mata, betapa pentingnya suplement semulajadi shaklee ini, untuk kita amalkan secara konsisten. Dan berikan yang terbaik untuk mereka yang tersayang.

(Usia Tidak Menghalang Puan Sabariah Untuk Kekal Aktif)

Assalamualaikum w.b.t.
Saya Sabariah binti Abdul Rahman, baru berusia 73 tahun dan mempunyai 4 orang anak (4 lagi telah tiada akibat keguguran ) serta 10 orang cucu.
.

Sejak remaja, saya sangat mementingkan aspek kesihatan dan apabila memasuki alam pekerjaan saya sangat berdisiplin dalam pengambilan suplemen dari pelbagai jenama. Alhamdulillah, sehingga kini saya tiada masalah kesihatan yang teruk melainkan sakit tulang belakang serta sedikit darah tinggi yang baru sahaja dikesan 3 minggu yang lepas.
.

Saya mengenali Shaklee di Malaysia semenjak saya masih bekerja di awal umur 30-an, kira-kira pada tahun 1980an. Sehiggalah saya menjadi pengguna tegar semenjak tahun 2012 apabila anak saya Azlinda Ismail mula berdaftar sebagai pengedar Shaklee. Saya bermula dengan Vivix, diikuti dengan SR Vita C, Collagen Powder, Ostematrix, OmegaGuard, Advanced Joint Health Tablet, Carotomax, GLA Complex, Garlic Complex dan beberapa jenis suplemen yang lain.
.

Sakit sendi yang saya alami semakin berkurang. Rasa berpasir dalam mata turut hilang dengan pengambilan suplemen ini secara konsisten. Saya juga tak menyangka, ramai kawan-kawan menegur jeragat di pipi semakin pudar dan sering berkongsi rahsianya.
.

Pada tahun 2014, saya berangkat sendirian ke Glasgow untuk melawat anak ketiga dan keluarga yang menyambung pengajian di sana. Penerbangan di awal pagi Hari Raya Aidilfitri membolehkan saya menyambut Aidilfitri di Malaysia, Dubai dan seterusnya di Glasgow! Saya tak lupa membawa Vivix sebagai keperluan utama, SR Vita C dan Omega Guard sebagai pelindung dari selesema memandangkan cuaca yang terlalu sejuk sepanjang masa di Scotland. Tambahan pula saya berada di sana selama hampir 6 bulan, dan saya sentiasa berharap diberikan kesihatan sepanjang pemergian saya.
.

Awal tahun 2015, Allah berikan saya kesihatan dan peluang untuk saya bercuti dengan anak-anak di Glenshee, bermain salji dan sledge walaupun pada usia begini. Vivix menjadikan saya muda dari dalaman dan itulah usaha saya supaya sentiasa sihat selain berdoa kepada Allah s.w.t.. Vivix mudah dibawa kemana sahaja, ringan dan kecil tetapi padat dengan semua keperluan!
.

Saya sayang Vivix.
Saya bersyukur diperkenalkan dengan Vivix dan suplemen lain.
Di usia begini, saya pastinya mahu meniti saki baki usia saya dengan sihat, supaya saya mudah beribadat dan tidak perlu hanya terlantar kesakitan. Pesanan saya, anda yang masih muda, jangan lupa menjaga kesihatan dan konsisten dalam pengambilan suplemen yang berkualiti. Tak lupa pada yang masih ada ibu bapa, elakkan mereka menderita kesakitan di hari-hari emas mereka.

Sekian Emotikon wi


Ingin mencuba Suplement shaklee yang diakui halal, selamat dan berkesan? Boleh hubunggi saya untuk mendapatkan info lebih lanjut. 
Kome

pakar shaklee anda Anies 017-7061908
FB Aynies anies
IG Aynies
Email ayniesanies@gmail.com
blog aynieshappymom.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan